sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

SISTERHOOD OF THE ROSE - COBRAN HAASTATTELU ”USA:n AURINGON PIMENNYS

Sisterhood of the Rose – SOTR – järjesti haastattelun johtavan sisäpiiritietoa tarjoavan ”Cobran” kanssa keskustellakseen tulevan täydellisen auringonpimennyksen merkityksestä. Auringonpimennys tapahtuu Yhdysvalloissa maanantaina 8. huhtikuuta, 2024. Tässä haastattelussa Cobra ja Debra Planetaarisen Sisterhood of the Rose Verkoston johtaja keskustelevat miten tämä auringonpimennys on mahdollisuus Yhdysvaltojen kansalaisille päättää USA:n optimaalisesta tulevaisuudesta; ja miten se edustaa merkittävää päätöshetkeä mikä heidän tulevaisuutensa tulee olemaan.

Jotta tämä voimakas hetki voidaan hyödyntää Huhtikuun 8.päivänä tarkalleen klo 6:18 PM UTC (21:18 Suomen aikaa) tullaan järjestämään maailmanlaajuinen massameditaatio.  Cobra ja Debra puhuvat miten tärkeää on, että mahdollisimman moni ihminen osallistuu, jotta uuden syklin manifestointi voi alkaa luomaan uutta positiivista aikalinjaa. He myös keskustelevat auringonpimennyksien voimasta palauttaa Yhdysvaltojen Konstituutio, Saint Germainin roolista Yhdysvaltojen perustamisessa ja mikä tehtävä hänellä on tänä päivänä, USA 2024 vaaleista, Pluto Vesimiehessä astrologiasta, ”Suuresta Heräämisestä”, Vapauden Patsaasta, Vesimiehen Aikakaudesta, Amerikan Alkuperäkansoista, Jumalatar Päiväntasaajasta ja Jumalatar energiasta sekä paljosta muusta.


Voit kuunnella haastattelun englanniksi Sisterhood of the Rose YouTube kanavalla täältä:


https://youtu.be/GfBZo-sKk4gDebra: Hei, nimeni on Debra ja olen Sisterhood of the Rose Planetaarisen Verkoston johtaja. Tänään minulla on taas ilo puhua Cobran kanssa, joka on Vastarintaliikkeen johtava tiedonantaja ja joka tarjoaa tärkeää planetaarista ja galaktista tietoa blogissaan. 2012portal.blogspot.com. Tervetuloa Cobra ja kiitos tästä haastattelusta.

Kääntäjän lisäys: Blogi suomeksi The Portal Suomi (2012portalsuomi.blogspot.com)

Cobra: Kiitos kutsusta. Ja tervehdys kaikille.

Debra: Niin, Tänään puhumme enimmäkseen hyvin suositusta aiheesta Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa... tuleva täydellinen auringonpimennys joka tapahtuu Yhdysvalloissa maanantaina 8. huhtikuuta. Ja jotta tämä voimakas hetki voidaan hyödyntää järjestetään synkronoitu 20-minuutin meditaatio juuri auringonpimennyksen aikaan 6:18 PM UTC, joka on 2:18 Itäistä aikaa täällä USA:ssa. Joten Cobra aluksi, voisitko selittää miksi auringonpimennyksen aika on tehokas aika tehdä suuri synkronoitu meditaatio? Ja mikä on astrologinen merkitys auringonpimennykselle ja siitä seuraava energia jonka se luo?

Cobra: Ok, Kaikki pimennykset, erityisesti auringonpimennykset ovat hyvin voimakkaita hetkiä. Ja sen hetken voima, tuon pimennyksen voima, erityisesti auringonpimennyksen, luo oviaukon, jonka lävitse pystyt voimistamaan vapaata tahtoasi. Joten kaikki vapaan tahdon päätökset, jotka on tehty täydellisen auringonpimennyksen hetkellä, ovat paljon voimakkaampia ja sillä hetkellä oleva keskitetty aikomus on äärettömän voimakas. Joten massameditaation vaikutus auringonpimennyksen hetkellä voimistaa sitä monia, monia kertoja. Ja täydellinen auringonpimennyksen linja kulkee Yhdysvaltojen lävitse, joten juuri tämä auringonpimennys tulee olemaan tärkeä Yhdysvalloille.

Debra: Kyllä, kyllä. Olet sanonut että vuonna 2024 on kaksi tapahtumaa, joilla tulee olemaan eniten vaikutusta USA:n tulevaisuuteen. Toinen on 8. huhtikuuta auringonpimennys ja toinen on presidentin vaalit 5. marraskuuta. Joten miten tämä auringonpimennys tarjoaa Yhdysvaltojen kansalaisille mahdollisuuden päättää minkälainen tulevaisuutemme tulee olemaan? Mikä on tämän massameditaation tarkoitus erityisesti Yhdysvalloille auringonpimennyksen aikana?

Cobra: Tämä auringonpimennys on mahdollisuus ihmisten kriittiselle massalle Yhdysvaltojen sisällä päättää optimaalisesta tulevaisuudesta tuolle maalle. Joten visualisoiminen ja käskyn antaminen sekä aloittaminen manifestoimaan optimaalista tulevaisuutta Yhdysvalloille; se on itse asiassa tuon optimaalisen tulevaisuuden ilmentämissyklin aloittamista. Joten tämä on se mahdollisuus, jonka tämä auringonpimennys antaa Yhdysvaltojen kansalaisille.

Debra: Ja kuten mainitsit, auringonpimennys on tilaisuus käyttää vapaata tahtoamme, ja sitä me siis teemme tässä vaiheessa, eikö niin?

Cobra: Juuri niin.

Debra: Ja me ymmärrämme että kriittinen massa, päämääränä on saada 30.000 USA:n kansalaista osallistumaan meditaatioon. Miksi on tärkeää, että nämä ihmiset ovat USA:n kansalaisia?

Cobra: Sen vuoksi, että kyseessä on tämän maan tulevaisuus josta päätetään ja vain ihmiset jotka ovat Yhdysvaltojen asukkaita tai sanoisinko USA;n kansalaisia ovat niitä jotka ovat  vaikutusvaltaisimpia ja oikeita henkilöitä tekemään tuon päätöksen.

Debra: Ok. Voivatko ihmiset toisista maista myös osallistua meditointiin ja auttaa tukemaan tämän vaikutusta?

Cobra: Kyllä, tietysti. Ihmiset toisista maista tulevat myös tekemään tämän meditaation ja he voivat tukea, mutta pääpaino ja tärkeimmät päätökset on tehtävä Yhdysvaltojen kansalaisten toimesta.

Debra: Ok, hyvä. Mikä vaikutus tämän kriittisen massan 30.000 saavuttamisella tulee olemaan USA:n ja miten se vaikuttaa kokonaistilanteeseen? Tuleeko se laittamaan meidät positiiviselle aikajanalle eteenpäin mentäessä?

Cobra: Jos me saavutamme 30.000 ihmisen kriittisen massan meditoinnissa tämä aloittaa uuden ilmentämissyklin, jonka kautta positiivisempi tulevaisuus voi alkaa manifestoitumaan ja tämä tulee aloittamaan Yhdysvaltojen aikajanan vaihtumisen positiivisempaan suuntaan siitä hetkestä eteenpäin.

Debra: Joten me ehdottomasta haluamme saavuttaa kriittisen massan, joten kehotamme kaikkia osallistumaan sekä jakamaan tietoa niin paljon kuin vain voitte toisille jotta voimme saavuttaa tämän 30.000 henkilön kriittisen massan 8. huhtikuuta.

Joten puhutaan vähän Yhdysvaltojen historiasta. Yksi salattu näkökulma on Saint Germainen rooli Yhdysvaltojen perustamisessa ja perustuslain valmistelemisessa. Tämän meditaation aikana tulemme pyytämään häntä auttamaan meitä tässä siirtymisessä. Nyt monet henkilöt eivät ole tietoisia Saint Germainista. He ehkä tietävät hänen inkarnaatiostaan Kreivi Saint Germainina  1700-luvulla, jolloin hän saavutti paljon kuuluisuutta Euroopan yläluokan keskuudessa, mutta he eivät ehkä tunne häntä Ylösnousseena Mestarina, eivätkä sitä miten tärkeässä osassa hän toimi kun Yhdysvaltoja perustettiin. Voisitko kertoa hieman tietoa Saint Germainin osuudesta tässä? Ja onko totta että hän laati perustuslain yhdessä Benjamin Franklinin kanssa?

Cobra: Ok. 1700-luvulla hän oli hyvin aktiivinen Ranskassa ja silloin Ranskalla ja Yhdysvalloilla oli melko voimakas keskinäinen yhteys. Ranskan yläluokka kannatti voimakkaasti itsenäisen Yhdysvaltojen valtion perustamista. Ja siellä oli joitain henkilöitä, jotka toimivat Ranskan vapaamuurari looseissa siihen aikaan. Jotkut heistä olivat melko vaikutusvaltaisia myös Yhdysvaltojen perustamisessa ja perustuslain laatimisessa. Yksi heistä oli Benjamin Franklin, joka oli yhden melko tärkeän ranskalaisen vapaamuurari loosin jäsen ja hän otti yhteyttä Saint Germainiin. Saint Germain oikeastaan näyttäytyi yhden tai kaksi kertaa fyysisellä tasolla Yhdysvaltojen perustamisen aikana ja hän antoi inspiraatiota perustuslain laatimiseen ja Itsenäisyysjulistuksen laatimiseen. Hän tiesi, että Yhdysvalloilla maana on suuri potentiaali. Puhun siitä myöhemmin tässä haastattelussa.

Debra: Ok, hyvä. Kyllä Saint Germain on sanonut, että ”Amerikka on sydämeni jalokivi” ja että hän pitää erityisen paljon Amerikasta. Miksi näin, tarkoitan mitä niin tärkeää on Yhdysvalloissa?

Cobra: Yhdysvallat itsenäisenä valtiona on oikeastaan projekti, osa Saint Germainen Uusi Atlantis hanketta. Hänen tarkoituksenaan oli luoda uudelleen Valon sivilisaatio, joka oli olemassa planeetalla vanhan Atlantiksen aikaan kymmeniä tuhansia vuosia sitten. Ja hänen päämääränsä oli, ja on edelleen, luoda uudelleen Valon sivilisaatio. Ja koska Yhdysvallat muodostettiin itsenäiseksi valtioksi, sillä oli valtava potentiaali tuoda vapautta ja hyvinvointia sen kansalaisille ja sillä tavoin luoda perusta, jolle tämä uusi yhteiskunta voidaan synnyttää. Tämä oli hänen projektinsa, ja on yhä hänen projektinsa ja tämän vuoksi Yhdysvallat on niin tärkeä ja on yhä niin tärkeä hänelle.

Debra: Onko tämän tulevan auringonpimennyksen meditaation tarkoituksena perustaa uudelleen Yhdysvallat Uutena Atlantiksena? Ja miten tämä tulee hyödyttämään muuta maailmaa?

Cobra: Oikeastaan, yksi tämän meditaation tarkoituksista on uudelleen aktivoida tämä arkkityyppi ja sen jälkeen aktivoida tämä suunnitelma uudelleen. Joten sanoisin, että useimmat heränneet ihmiset Yhdysvalloissa voivat alkaa ankkuroida Valoa Uuteen Atlantikseen ja yhdistyä uudelleen tämän arkkityypin kanssa ja aloittaa rakentamaan Valon sivilisaatiota, jonka oli tarkoitus olla Yhdysvalloissa. Ja sen tarkoituksena oli olla esimerkkinä koko maailmalle. Tämä oli sen alkuperäinen tarkoitus.

Debra: Ah, esimerkki. Se on mielenkiintoista. Joten mikä on Saint Germainin tehtävä tässä nyt, sekä Yhdysvalloille että planeetalle?

Cobra: Ok. Mitä hän tekee on, että hän aktivoi uudelleen Valoverkoston planeetan ympärillä. Sanoisin, että on olemassa eteeristen virtauksien verkosto, joka kattaa planeetan ja ylläpitää tuota Valoverkostoa ja vakauttamalla Valoverkosto voidaan varmistaa mahdollisimman positiivinen aikajana planeetalle. Ja myös hän innostaa niitä, jotka ovat valmiita saamaan häneltä inspiraatiota luomaan uudelleen tuota Valon sivilisaatiota, rakentamaan uudelleen tuota Valon sivilisaatiota takaisin planeetalle.

Debra: Miten ehdottaisit, että ottaisimme parhaiten yhteyttä Saint Germainiin tehdäksemme tätä?

Cobra: Ensimmäiseksi kaikkien tulee tutustua häneen paremmin, kuka hän oli ja kuka hän on ja meditoida hänen läsnäoloaan, kutsumalla hänen läsnäoloaan, hän vastaa.

Debra: Mielenkiintoista, kiitos. Miten me ymmärrämme sen, Saint Germain oli myös luomassa uutta talousjärjestelmää, pohjarahastoa erityiselle tilille, jonka nimi oli Saint Germainin Rahasto ja että tämä rahasto on nostanut arvoaan 40-50 miljardiin miljardia dollaria ja se tullaan vapauttamaan koko ihmiskunnan käyttöön Tapahtuman jälkeen joka kaataa Cabalin. Voitko kertoa meille tästä hieman lisää? Ja myös onko mitään mahdollisuutta, että jokin osa tästä rahastosta voitaisiin vapauttaa ennen sitä?

Cobra: Ok, Saint Germain on perustanut tämän rahaston 1700-luvulla ja tämä raha on nostanut arvoaan, tietenkin, paljon korkoa, ja nyt sen määrä on tällä hetkellä, enemmän kuin 50 biljoonaa dollaria. Ja tämä raha tullaan vapauttamaan kun uusi talousjärjestelmä on otettu käyttöön, ja se tullaan antamaan ihmiskunnalle, sanoisin, kuin Uuden Atlantiksen käynnistysrahastoksi.

Debra: Ok, hyvä. Ja sitten kysynkin sinulta uudestaan, onko mitään mahdollisuutta, että tästä rahasta voitaisiin vapauttaa jotain ennen Tapahtumaa?

Cobra: Se on äärimmäisen epätodennäköistä.

Debra: Ok, kiitos. Halusin vain saada siihen tarkennuksen. Puhutaan toisesta Yhdysvaltoja määrittelevästä ajankohdasta vuonna 2024, jolloin on presidentin vaalit 5. marraskuuta. Miksi nämä tulevat vaalit ovat myös merkittävä hetki Yhdysvaltojen suunnalle ja mikä on tärkein asia, joka ihmisten tulisi ymmärtää tästä?

Cobra: Sanoisin, että tämä on suuren mahdollisuuden hetki; suuri mahdollisuus hyvään ja myös suuri mahdollisuus pimeydelle, riippuen siitä mikä aikalinja tullaan päättämään ja mitä ihmiset tulevat tekemään tuossa tilanteessa. Pimeän voimilla on suunnitelmia jakaa maata yhä enemmän ja Valon voimilla on suunnitelmissa tuoda enemmän ykseyttä ja innostusta tuohon hetkeen. Joten vielä ei ole päätetty mitä tulee tapahtumaan, mutta se tulee olemaan yksi avainhetkistä, jossa päätetään Yhdysvaltojen tulevaisuudesta.

Debra: Tuleeko auringonpimennyksen meditaatiolla, jos saavutamme kriittisen massan, olemaan vaikutusta ja tuleeko se auttamaan tilannetta nykyhetken ja vaalien välillä?

Cobra: Tietysti, jos kriittinen massa saavutetaan, silloin Yhdysvallat tulee aloittamaan siirtymisen kohti kaikkein positiivisintä aikalinjaa.

Debra: Ok. Voitko antaa meille muita ajatuksia mitä voimme odottaa täällä Yhdysvalloissa ennen, aikana ja marraskuun viidennen vaalien jälkeen?

Cobra: Se on valon ja pimeyden välisen eeppisen taistelun aikaa. Ja tämä taistelu tulee voimistumaan. Tulee olemaan yhä enemmän vastakkainasettelua, mutta on myös olemassa melko suurien läpimurtojen mahdollisuus. Yhdysvaltojen astrologinen tilanne on todellisuudessa paljon parempi kuin odotettiin, joten tilanne ei ole niin huono mitä suurin osa mediasta tuo esiin. Tilanne on oikeastaan paljon parempi, joten monia hyviä asioita tapahtuu kulissien takana ja tuota energiaa voidaan käyttää ylläpitämään valoa kaikkein positiivisimman aikajanan puolesta, visualisoimaan sitä, pitämään visio positiivisesta aikajanasta ja tämän kokemuksen positiivisesta lopputuloksesta.

Debra: Ok, oikein hyvä. Tuo oli tarkalleen se mistä halusin puhua seuraavaksi, tämän ajan astrologinen tilanne juuri nyt. Joten olemme keskustelleet aikaisemmin Pluton siirtymisestä Vesimieheen ja takaisin näinä aikoina. Pluto on nyt siirtynyt takaisin Vesimieheen, joka se tekee vain noin joka 250 vuosi. Ja silloin kun tämä tapahtuu, se on yleisesti valtavan muutoksen ja trasnformaation aika. Joten mikä merkitys on Pluton siirtymisellä Vesimieheen nyt, erityisesti kun Pluto oli samassa asemassa Vesimiehessä, Yhdysvaltojen syntymän aikana melkein 250 vuotta sitten?

Cobra: Ok. Yksi näkökulma Pluto Vesimiehessä arkkityyppiin on, että se tuo mukanaan uuden aikakauden, tuomalla Vesimiehen Aikakauden. Se on henkisen uudelleensyntymisen hetki. Ja tämä tietty sykli, jossa nyt olemme juuri nyt, Pluton energiat Vesimiehessä tuovat mukanaan Ensimmäisen Kontaktin. Se tuo yhteyden pintaväestön ja maan ulkopuolisen elämän sivilisaatioiden välille, yhdellä tai toisella tavalla. Ja kun Pluto siirtyy Vesimieheen tänä vuonna, se tulee pysymään Vesimiehessä kaksi vuosikymmentä ja nuo kaksi vuosikymmentä tulee olemaan se aikakehys jolloin tuon kontaktin tulee tapahtua.

Debra: Tänä vuonna 2024, Pluto tekee lopullisen lyhyen paluun Kauriiseen 1. syyskuuta ja 19. marraskuuta välisenä aikana. Ja sitten kuten sanoit, se palaa takaisin Vesimieheen seuraavaksi 20 vuodeksi. Joten kun Pluto on Kauriissa se tarkoittaa myös muutosta, mutta usein sinne missä on varjoa tulee valoa. Joten miltä tämä viimeinen jakso kun Pluto palaa takaisin Kauriiseen muutamaksi kuukaudeksi tänä vuonna näyttää ja miten valmistaudumme siihen? Ja muuten, se on mielenkiintoista, että USA:n vaalit osuvat tähän aikaikkunaan. Tuleeko tällä olemaan vaikutusta vaaleihin, ja jos niin miten?


Cobra: Pluto Kauriissa tuo transformaation, vai sanoisinko ennemmin tuhon vanhoille valtajärjestelmille. Pluto Kauriissa viimeisten, sanoisinko noin kahden vuosikymmenen aikana toi esille valoon paljon korruptiota ja paljon paikkeamaa, joka oli olemassa planeetan valtajärjestelmänä. Ja tuo ajanjakso 1.syyskuuta ja 19.marraskuuta välillä on se aika, jolloin annetaan viimeinen sysäys tuon vanhan tuholle. Herääminen siihen, mitä on oikeasti tapahtumassa valtajärjestelmässä, tulee esiin koko ihmiskunnalle. Ja koska vaalit ovat tuona ajanjaksona, paljon joka on ollut aikaisemmin salattuna tulee esiin. Valtajärjestelmän monet negatiiviset puolet tullaan tuomaan julkisuuteen ja se on myös aika suurimmalle vastakkainasettelulle. Joten tuo ajanjakso on täynnä potentiaalia ja myös mahdollisuus tuhoon. Joten meidän on ylläpidettävä Valoa ja visualisoitava paras mahdollinen lopputulos tuolle ajanjaksolle.

Debra: Ok, kiitos tuosta tiedosta. Joten siellä voisi olla mahdollisesti tulossa paljon salattua esille tuona ajanjaksona. Puhutaan uudelleen Plutosta Vesimiehessä. Historiallisesti se on myös ollut kapinoiden aikaa, vallankumouksia ja merkittäviä yhteiskunnan muutoksia. Tarkoitan että 248 vuotta sitten tapahtui Amerian Vallankumous. Tuleeko minkäänlainen vallankumous olemaan tarpeen Yhdysvalloissa ja kuinka suuri mahdollisuus sillä on tapahtua millään tasolla?

Cobra: Ok. Tällä kertaa Pluto Vesimiehessä tulee muuntamaan maapallon pintaväestön kokonaisuudessaan. Se ei rajoitu vain Yhdysvaltoihin. Joten sosiaalinen muutos tulee tapahtumaan kaikkialla ja sanoisin, että se tulee olemaan vallankumouksen ulottumattomissa ainakin sellaisen mitä ihmiset ajattelevat vallankumouksella. Se tulee olemaan täydellinen muodonmuutos, joka ei jätä yhtäkään kiveä kääntämättä.

Debra: Ok. Vau. Joten on tärkeää, että ihmiset ymmärtävät pimeyden massasoluttautumisen joka on tapahtunut planeetalla. Ja yksi tehokkaimpia taktiikkoja, jota pimeys käyttää. on ihmisten kahtiajakaminen ja polarisointi, kuten olet maininnut luomalla heille mahdollisuuksia taistella keskenään, joka harhauttaa ymmärtämästä mitä todella tapahtuu, joka kuten Yhdysvaltojen tapauksessa on itse Tasavallan hajoittaminen. Mitä kansalaiset voivat tehdä puuttuakseen tähän?

Cobra: Ok, tämä on tavallaan hankala kysymys, sillä useimmat ihmiset unohtavat mikä on oikeasti tärkeää täällä. Jokainen on ihmisolento. Pimeän voimat ovat luoneet keinotekoisen jaon Demokraattien ja Republikaanien välille mielen tasolla ja he pyrkivät keskittämään ihmisten huomion mielen tasolle. Ihmiset unohtavat, että jokaisella ihmisolennolla on sielu. Ja kun keskitytään ihmisen sieluun, se on paljon tärkeämpää kuin mikään poliittinen leima, jonka kukaan voi saada. Ja keskittymällä siihen, ihmiskunta tulee saamaan aikaan tarvittavan muutoksen planeetan pinnalle.

Debra: Ok, hyvä. Joten ehkä vain olemalla enemmän kosketuksissa sieluusi ja sydämeesi ja tuntemalla enemmän empatiaa toisia kohtaan?

Cobra: Kyllä, voit sanoa sen tuolla tavalla.

Debra: Ok. Monet ihmiset ovat heränneet todellisuuteen, jossa häijyt olennot ovat ottamassa vallan kaikilla hallinnon tasoilla sekä myös kaikilla elämämme alueilla, ei pelkästään täällä USA:ssa vaan maailmanlaajuisesti. Ja monet ihmiset kutsuvat sitä ”Suureksi Heräämiseksi”, joka tapahtuu tunteiden, henkisellä ja älyn tasolla. Osa tästä sisältää tiedonjakoa cabalista, maapallon ulkopuolisesta elämästä ja tiedosta suuresti kehittyneestä teknologiasta. Joten mitä enemmän tietoa saadaan esiin kun yhä useampi ihminen herää ja kuten mainitsit kaaos voi mahdollisesti lisääntyä, tuleeko meidän keskittyä 8. huhtikuuta jälkeen sen jälkeiseen ja vaaleja edeltävään aikaan?

Cobra: Sinun tulisi keskittyä siihen minkälaisen yhteiskunnan haluaisit luoda, minkälaisessa yhteiskunnassa haluaisit elää. Jotta sinulla olisi positiivinen visio tulevaisuudesta.

Debra: Ok, joten ennemmin kuin keskittymällä, kuten tiedät, olemalla pelkokeskeinen ja keskittymällä siihen mikä on väärin tai voisi mahdollisesti mennä väärin, ylläpidä mielikuvaa yhteiskunnasta ja elämästä jonka haluisit toteutuvan.

Cobra: Juuri niin, sillä monet ihmiset tiedostavat jo mikä on väärin. Tietysti on hyvä että tiedostaa sen, mutta meidän tarvitsee menne tuon pisteen toiselle puolelle.

Debra: Ok. Tämä Suuri Herääminen, ihmiset tutkivat itse saadakseen rehellistä tietoa todellisuudesta, joka on hyvä asia, mutta toivottavasti he käyttävät omaa harkintakykyään, sillä saatavilla on myös paljon väärää tietoa. Voitko kertoa meille mikä tehtävä henkisyydellä ja itsearvioinnilla on tässä prosessissa? Ja mitä suositelisit, että ihmiset pystyisivät paremmin erottelemaan ja käsittelemään joitain esiin nousevia kovia totuuksia?

Cobra: Vastaus on käyttämällä tervettä järkeä yhdistettynä intuitioon ja korkeampaan johdatukseen. Sillä on todella paljon väärää tietoa ja on hyvin tärkeää käyttää tervettä järkeä ja käyttää tervettä mieltä ja myös käyttää omaa omaa intuitiotaan ja valmentaa sitä joka päivä ja se tulee jatkuvasti tehokkaammaksi ja tarkemmaksi.

Debra: Huolimatta Suuresta Heräämisestä yhä edelleen on paljon ihmisiä unessa, erityisesti Yhdysvalloissa. Miten saamme nämä ihmiset rakastamaan Amerikkaa, sen sijaan että he yrittävät tuhota sen? Ja onko jo riittävästi ihmisiä hereillä tässä maassa toimimaan negatiivisten vaikutusten energioita vastaan, joita unessa olevilla vielä on?

Cobra: Et voi herättää ketään, joka ei halua herätä. Joten jos haluat saavuttaa positiivisen vaikutuksen, levitä Valoa niille, jotka ovat valmiita ottamaan sen vastaan. Ja valitettavasti, tällä hetkellä ei ole riittävästi heränneitä ihmisiä, mutta tämä voi muuttua tulevaisuudessa.

Debra: Ok, kiitos. Joten koskien auringonpimennyksen päivää, siitä on puhuttu paljon. Se kasvaa joka päivä pääuutismedioissa sekä joissakin vaihtoehtomedioissa, joissa ihmiset puhuvat että mahdollisesti tulee tapahtumaan jokin katastrofi ja he kehottavat ihmisiä valmistautumaan yhden tai kahden viikon varastoilla ja että puhelimet ja internet yhteydet voivat katketa. Miksi näin? Onko tässä jokin häijy agenda takana kuten biologinen hyökkäys, jolla luodaan uutta pandemiaa? Pitäisikö ihmisten olla huolissaan? Pitääkö meidän valmistautua jotenkin?

Cobra: Ei, ei, ei. Tämä on lähtenyt täysin käsistä. Auringonpimennyksen aikana, monet ihmiset tulevat matkustamaan täydellisen pimennyksen alueelle ja paljon ihmisiä tulee siirtymään toisiin paikkoihin. Joten tulee olemaan valtava liikenneruuhka, joka voi johtaa pieniin tavarantoimitusvaikeuksiin. Ja myös tietyt osavaltiot ovat riippuvaisia aurinkoenergiasta ja se voi aiheuttaa joitain voimaverkon häiriöitä pimennyspäivänä. Ei mitään vakavaa, mutta pienet häiriöt ovat mahdollisia, sillä yksinkertaisesti siellä tulee olemaan liian paljon ihmisiä tekemässä samaa asiaa samaan aikaan. Joten ei mitään, josta pitäisi huolestua. Vain käytännön huolia liian monen ihmisen siirtymisestä täydellisen pimennyksen alueelle.

Debra: Ok, kiitos tuosta. Luulen, että moni on helpottunut kuullessaan tuon, joten kiitos siitä. Joten emme voi keskustella Amerikasta ilman että puhumme Amerikan alkuperäväestöstä. Amerikan historiassa on synkkiä ja kivuliaita kausia, jotka pitää tuoda esille ja niiden pitää parantua, erityisesti niiden tapahtumien jotka koskivat heimojen ja alkuperäasukkaiden kansoja. Ja me tunnustamme, että näin on tapahtunut myös maailmanlaajuisesti. Joten sinun näkökulmastasi, mikä on tärkein tekijä, jonka voimme tehdä juuri nyt, tuodaksemme esiin nykyisen ja menneen kärsimyksen, jota ei ole vapautettu? Onko jokin viesti joka sinulla on kulttuureille kuten Amerikan alkuperäkansat, jotka ovat kärsineet, joihin on kohdistunut kansanmurha ja jonka maat on varastettu?

Cobra: Tällä hetkellä tärkein asia voisi olla, että ihmiset oppisivat miten rikas kulttuuri Amerikan alkuperäkansoilla on – tarinat, myytit ja heidän vahva ja rikas kulttuurinsa – joka on melkein kokonaan unohdettu, mutta sen taustalta löytyy suuri vahvuus. Niin paljon siitä on tuhottu, mutta se voidaan elvyttää uudelleen, ja tämä tulee olemaan tulevan uudistumisen voimavara. Ja tästä todellinen anteeksianto ja todellinen paraneminen voi tapahtua.

Debra: Ok, hienoa. Haluaisin ajatella että se olisi hyödyksi myös Amerikan alkuperäväestölle todella mennä takaisin juurilleen ja syvään henkisyyteensä. Ja tunnen, että se voisi myös ankkuroida paljon positiivista energiaa Yhdysvaltoihin. Oletko tästä samaa mieltä?

Cobra: Kyllä, ehdottomasti.

Debra: Auringonpimennyksen meditaatiossa meillä on lisäksi myös aikomuksena palauttaa Yhdysvaltojen Perustuslaki ja pyrimme myös siirtymään uudelle Vesimiehen Aikakaudelle. Joten kuten mainitsit tässä aikaisemmin, mutta niille henkilöille, jotka eivät tiedä paljoa Vesimiehen Aikakaudesta, voisitko selittää hieman mikä se on? Ja puhuimme tulevaisuuden visualisoinnista ja mitä haluamme siltä, joten voisitko selittää hieman miltä se näyttää?

Cobra: Ok. Vesimiehen Aikakausi on, sanoisin, uusi aikakausi, joka tulee tämän nykyisen päättymisen jälkeen ja se tarkoittaa uuden yhteiskunnan syntymää, joka tulee perustumaan todelliseen henkisyyteen ja sanoisin, että paljon tasapainoisempaan yhteiskuntaan. Ja tämä on jotain, jonka voimme visualisoida ja tämä on se mitä olemme syntyneet luomaan tässä elämässä.

Debra: Ok. Hyvä. Ymmärränkö sen oikein, että olemme jo alkaneet siirtyä Vesimiehen aikakaudelle?

Cobra: Kyllä, olemme juuri nyt siirtymävaiheessa.

Debra: Tuleeko se todella kukoistamaan vasta Tapahtuman jälkeen?

Cobra: Juuri niin.

Debra: Ok. Tuleeko USA:n perustuslain palauttaminen saamaan meidät lähemmäksi tätä? Miten näet, että muut maat vastaavat jos Yhdysvallat voivat palauttaa oman Perustuslakinsa, erityisesti jos pystymme siihen hyvin lyhyellä aikavälillä?

Cobra: Luulen, että jos se voisi tapahtua, muut valtiot kunnioittaisivat paljon enemmän Yhdysvaltoja.

Debra: Niin, me kyllä tarvitsisimme vähän enemmän kunnioitusta juuri nyt. Ja niin palauttamalla Yhdysvaltojen perustuslain, kuvittelisin että se siirtää meidät enemmän Vesimiehen Aikakaudelle.

Cobra: Kyllä, se on osa samaa prosessia.

Debra: Ok, Ja keskustelimme aikaisemmin siitä merkityksestä, jonka Saint Germain on antanut Yhdysvalloille, mutta voitko selittää yhtään enempää, mikä on tarkoituksenmukainen rooli Yhdysvalloille, joka johtaa Tapahtumaan ja sen aikana ja sitä seuraavana Kultaisena aikana ja ylipäänsä Planeetan Ylösnousemuksessa? Vaikuttaisi siltä, että Yhdysvaltojen merkitys on suurin syy, miksi niin paljon keskitytään tuhoamaan tasavaltaa juuri nyt. Onko se näin?

Cobra: Oikeastaan, Yhdysvaltojen suuri potentiaali kukoisti täysillä 1980-luvulla ja jonkin verran 1990-luvulla kun Yhdysvalloissa oli suuri henkisen heräämisen kausi. Ja sen jälkeen tämä herääminen tukahdutettiin voimakkaasti pimeän voimien toimesta. Sanoisin, että potentiaali on yhä olemassa, mutta se ei ole täysin käytössä.

Debra: Ok, kiitos. Ja koska me lähestymme tämän haastattelun loppua, haluaisin puhua Jumalatar energiasta, erityisesti Yhdysvaltoihin liittyen. Joten ensiksi, puhutaan Vapauden Patsaasta. Patsas esittää Libertasta, Vapauden Jumalatarta. Oikeassa kädessään hän pitelee soihtua. Ja hänen vasemmalla puolen on taulu, jossa lukee 4. heinäkuuta, 1776, USA:n Itsenäisyyden julistamisen päivämäärä. Patsas oli lahja Ranskalta Yhdysvalloille. Voitko kertoa lisää yhteydestä Ranskaan? Olet puhunut siitä hieman aikaisemmin. Ja mikä on tämän ikonisen patsaan, joka sijaitsee New Yorkin satamassa, todellinen merkitys?

Cobra: Ok, Tämä patsas oli lahja Ranskan vapaamuurari looseilta Yhdysvalloille. Mutta tässä haluaisin painottaa, että kyseessä olivat positiiviset vapaamuurari loosit. Tämä patsas on hyvin voimakas Vapauden Jumalattaren ankkuri tai maadoittaja. Libertas oli roomalainen Vapauden Jumalatar ja tuo energia ankkuroituu New Yorkin satamaan ja tämä on, sanoisin energiakeskus tuolle energialle. Ja se on hyvin tärkeä positiivinen ankkurointi, jota pimeän voimat yrittivät väärinkäyttää, mutta he eivät onnistuneet siinä. Joten niin kauan kuin patsas seisoo paikallaan, se jatkaa vapauden energioiden ankkuroimista sille paikalle.

Debra: Ok, hyvä, kiitos. Tuo olikin seuraava kysymykseni … onko patsas koskaan ankkuroinut Jumalatar energiaa Yhdysvaltoihin ja mikä sen nykyinen tilanne on?

Cobra: Kyllä, kyllä, se on ankkuroinut tuota energiaa yli 100 vuotta ja se tulee jatkamaan sen ankkuroimista.

Debra: Hienoa, kiitos. Ja vain selittääkseni tarkemmin, Jumalatar energia on Jumalallinen Feminiinisyys,oka edustaa ominaisuuksia kuten rakkaus, empatia, rauha ym. Mutta me toki tiedämme, että tämä feminiininen energia on ollut maassamme tukahdutettuna hyvin pitkän aikaa samoin kuin kaikkialla maailmassa. Ja olemme siinä pisteessä, että Jumalallisen Feminiinisen energiaa tarvitaan hyvin, hyvin paljon. Joten mikä on Jumalatar energian ankkuroinnin tehtävä ja merkitys Yhdysvalloissa tällä hetkellä?

Cobra: Ok, tämä on osa maailmanlaajuista prosessia, sillä hyvin, hyvin paljon tuota energiaa tarvitaan kaikkialla maailmassa. Ja koska Planeetan Vapauttamisen prosessit keskittyvät Yhdysvaltoihin tänä vuonna, tämä on keskeinen paikka, jossa tuo energia tulee aktivoida uudelleen, erityisesti tänä aikana.

Debra: Ok, kiitos. Ja haluaisin vielä käyttää tämän mahdollisuuden mainitakseni, että on hyvin voimakas tapa auttaa ankkuroimaan Jumalatar energiaa ja se on tulla mukaan the Sisterhood of the Rose toimintaan. Jokainen voi löytää listat ryhmistä, jotka tapaavat ympäri maailmaa nettisivuiltamme: sisterhoodoftherose.network.  Ja niin Cobra, tuon hiljattaisen Phoenixin konferenssin aikana sanoit, että auringonpimennys tulee aktivoimaan Jumalatar Päiväntasaajan, joka Yhdysvalloissa kulkee melkein täysin samaa linjaa kuin tuleva auringonpimennys. Voitko selittää mikä Jumalatar Päiväntasaaja on sekä mikä on merkitys sille että nämä kaksi kulkevat niin lähekkäin ja ovat hyvin samanlaiset?

Cobra: Ok. Jumalatar Päiväntasaaja on vanha päiväntasaaja joka maapallolla oli Atlantiksen aikana ennen napojen vaihtumista. Ja tämän päiväntasaajan linjalla on hyvin voimakkaita Jumalatar temppeleitä, jotka ankkuroivat Jumalatar energiaa tuona aikana. Ja yksi osa tätä Jumalatar Päiväntasaajaa kulkee Yhdysvaltojen läpi melkein rinnakain linjassa tuon tulevan auringonpimennyksen kanssa. Joten nuo kaksi linjaa tulevat kommunikoimaan toistensa kanssa ja vaikuttamaan toisiinsa auringonpimennyksen hetkellä ja se tulee olemaan hyvin voimakas dynaaminen energia, joka tulee tuomaan supervoimakkaat energiat kautta koko Yhdysvaltojen.

Debra: Tuo on todella hyvä tietää, että ne tulevat vaikuttamaan tai tavallaan ruokimaan toisiaan. Onko se sattumaa että nämä kaksi linjaa ovat niin samankaltaiset?

Cobra: Ei tietenkään. Tämä on osa, sanoisinko, suurta Jumalallista suunnitelmaa, osa Uuden Atlantiksen suunnitelmaa.

Debra: Rakastan sitä, kiitos. Ja ennenkuin lopetamme, haluaisin antaa tunnustusta kaikille Patriooteille, jotka osallistuvat intohimoisesti Perustuslain palauttamiseen ja työskentelevät kovasti herättääkseen massat. Toivomme kovasti, että he osalistuvat auringonpimennyksen meditaatioon, sillä perustuslain palauttaminen on yksi meditaation päätarkoituksista, ja todella toivomme että he jakavat tämän tiedon yleisönsä kanssa. Ja haluaisin myös lisätä että kaikki Patriootit eivät välttämättä ole tiedonvälittäjiä, joten Cobra, miten voimme parhaiten tavoittaa heidät ja innosta heitä osallistumaan meditaatioon? Jos he eivät ole mukana synkronoidussa meditaatiossa, onko se silti hyödyllistä heille visualisoida vapautta meditaation aikana, jonka he haluavat toteutuvan Yhdysvalloille?

Cobra: Uskoisin, että se on monelle helpompaa osallistua meditaatioon, jos he tulevat tietoisiksi että on tehty useita tutkimuksia, jotka osoittavat massameditaatiolla olevan vaikutusta  yhteiskuntaan ja tämä voisi olla hyvä motivaatio heille, jotka eivät muuten osallistuisi... kun osallistuu tälllä kertaa ja uhraa 20 minuuttia ajastaan tähän. Jos he eivät halua seurata meditaation virallista ohjetta, he voivat toki tehdä käyttää omaa visualisointia tai omaa tapaansa tehdä se, vaikkakin se ei tule olemaan yhtä tehokasta, sillä meidän on keskityttävä haluamaamme. Jokainen osallistuja on tervetullut ja kaikkien osallistumista arvostetaan hyvin paljon.

Debra: Hienoa, kiitos. Onko sinulla muita suosituksia ja inspiroivia loppusanoja meille?

Cobra: OK, tämän haastattelun hetkellä, meillä on hieman yli kaksi viikkoa aikaa ennen varsinaista auringonpimennystä. Haluaisin kutsua kaikki jakamaan tämän kaikille niille, jotka voivat olla avoimia tälle asialle, jotka voivat olla kiinnostuneita ja jakamaan Valoa ja ankkuroimaan Valoa tuon kahden viikon aikana, sillä lähestymme yhtä hyvin tärkeää avainhetkeä, joka voi auttaa meitä päättämään ja luoda paremman tulevaisuuden. Joten kiitos kaikille ja Voitto Valolle.

Debra: Kyllä, Voitto Valolle. Kiitos paljon tästä innoituksesta. Kehotamme kaikkia tutustumaan blogiisi 2012portal.blogspot.com  sekä We Love Mass Meditation nettisivustoon welovemassmeditation.com  lisätietoja ja päivityksiä varten. Haluaisin kiittää USA:n Auringonpimennys Meditaaatio Ryhmää ja We Love Mass Meditation ryhmää tämän haastattelun tukemisesta ja erityisesti sinua Cobra haastattelusta. Wrvostamme tietoa, jonka jaat miten jatkat Valon ylläpitämistä ihmiskunnalle. Kiitos sinulle taas.

Cobra: Kiitos ja tapaamisiin.

Debra: Kiitos, Voitto Valolle!

Cobra: Voitto Valolle!On hyvin tärkeää, että mahdollisimman paljon ihmisiä osallistuu 8. huhtikuuta, joten jaathan tietoa tapahtumasta!

Lisätietoa tästä tärkeästä meditaatiosta, saat tältä sivustolta:

https://www.welovemassmeditation.com/2024/02/meditation-for-united-states-total-solar-eclipse-on-monday-april-8th-2024-at-6-18-pm-utc.html


Klikkaa tästä 8. huhtikuuta ohjattuun meditaatioon englanniksi:

https://bit.ly/4aBMbjb
 Lähde: https://www.sisterhoodoftherose.network/post/sisterhood-of-the-rose-interview-with-cobra-usa-solar-eclipse


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rochesterin Uuden Atlantiksen työpajan muistiinpanot

Henkilökohtaiset muistiinpanot Rochesterin työpajasta 8.huhtikuuta, 2024.   Vastuuvapauslauseke: Tämä teksti on kirjoitettu käsinkirjoitetui...